"Kad Ilić nije namiren i napojen, odmah je nervozan"

Šef poslanika Pokreta socijalista Đorđe Komlenski kaže da Velimir Ilić nije imao primedbi ni na SNS ni na Pokret socijalista, dok je sedeo u Vladi Srbije.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 19.01.2017.

17:28

"Kada nije namiren i napojen odmah je i nezadovoljan. Jedine muve o kojima Velimir Ilić treba da priča jesu vinske mušice, sa kojima se, sudeći po izjavama, često i rado druži", ocenio je Komlenski, a povodom Ilićeve izjave u kojoj je kritikovao SNS i odnos koalicionih partnera prema njemu.

Iz Pokreta socijalista poručuju da su saborac SNS i da će nastaviti da se zajedno bore za bolju Srbiju, nego što je bila ona u kojoj je vladao DOS.

"Pokret socijalista nikada nije menjao stranu, a Velimir Ilić jeste. Jednom dosovac, uvek dosovac", zaključio je Komlenski u pisanoj izjavi.

Ilić je u izjavi za "Blic" rekao da mu je koalicioni partner i vladajuća partija obećala funkciju u "Koridorima", ali da do toga nije došlo.

"Vučić mi je obećao da cu voditi 'Koridore Srbije' i dogovorili smo se da zbog toga ne budem poslanik. Od tada stalno izbegavaju da me puste da udem u 'Koridore'", rekao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: