Oblačno, hladno i vetrovito - temperatura oko nule

U većem delu Srbije biće pretežno oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Sreda, 18.01.2017.

01:00

Oblačno, hladno i vetrovito - temperatura oko nule
Foto: Tanjug

Više padavina očekuje se uveče i tokom noći na jugozapadu. Jutarnja temperatura od minus šest do minus dva, a najviša dnevna od minus tri do nula.

Vetar umeren i jak, na istoku i na planinama povremeno i olujni, istočni i severoistočni uz lokalno stvaranje snežnih nanosa.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i hladno, povremeno sa slabim snegom i umerenim, povremeno jakim istočnim vetrom. Jutarnja temperatura oko minus četiri, a najviša dnevna oko minus jedan.

U Srbiji u četvrtak pretežno oblačno i hladno, mestimično sa snegom. Više padavina se očekuje na jugu i istoku, a zbog jakog istočnog vetra lokalno stvaranje snežnih nanosa. U petak prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Biometeorološka prognoza za sredu, 18. januar 2017. godine:

Hroničnim bolesnicima i meteoropatama se savetuje oprez. Tegobe mogu osetiti astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe, neraspoloženja i pospanosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: