Džabe Melanijina pozivnica, savetnik Dodika ne može u SAD

Tehnički direktor Fabrike obuće "Bema" iz Banjaluke Marinko Umičević nije dobio vizu za SAD.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.01.2017.

07:11

Džabe Melanijina pozivnica, savetnik Dodika ne može u SAD

On će, iako je dobio pozivnicu od Melanije Tramp, izostati sa humanitarnog bala koji će biti održan tri dana pre zvanične inauguracije njenog supruga Donalda Trampa, 20. januara.

Umičević je u avgustu prošle godine Malaniji Tramp poslao dva para cipela, kao znak podrške njenom suprugu pred izbore u SAD.

Posle toga, kako je rekao, prodaja proizvoda „”Beme" povećana je za oko 300 posto, prenela je Fena.

"Nisam u mogućnosti da odem na bal jer nisam dobio američku vizu. Razloge moje sprečenosti odlaska na bal sam napisao u pismu koje sam poslao gospođi Melaniji Tramp", naveo je Umičević.

Umičević je i savetnik predsednika za privredu RS Milorada Dodika koji, takođe, nije dobio vizu za SAD.

On je dodao da mu je iz ambasade ponuđeno da dođe na razgovor u Sarajevo 17. januara povodom izdavanja vize, što je već bilo kasno.

Umičević je rekao da bi imao i pravo na trominutno obraćanje na gala večeri, što bi bilo "značajno za Banju Luku, BiH i region".

Priznao je i da je digao kredit da kupi kartu do Amerike, jer gosti na balu sami plaćaju troškove puta, avionsku kartu, ali i smeštaj u Vašingtonu.

Umičević je kazao i da je bio pripremio poklone za Trampa - priglavke s "zmijanskim vezom" i šal s motivima RS i navijača fudbalskog kluba iz Banjaluke, kao i knjigu, a Melaniji takođe knjigu i spavaćicu s motivima plavog veza Zmijanja.

Poklone neće poslati, već će, kako je rekao, čekati bolju priliku da ih sam uruči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: