Noć u BG: Dva udesa, četvoro povređenih

U dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile u Beogradu povređene su četiri osobe, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.01.2017.

08:01

Noć u BG: Dva udesa, četvoro povređenih
Tanjug

Muškarac (28) povređen je u Bulevaru Arsenija Čarnojevića sinoć oko 22 sata, dok su dva muškarca (28 i 36) i žena (28) poveređeni u udesu u Ulici Patrisa Lumumbe u naselju Karaburma, rekla je Macura agenciji Beta.

Prema njenim rečima ekipe Hitne pomoći tokom noći su imale 112 intervencija, od toga 17 na javnom mestu, a javljali su se svi hronični bolesnici.

Danas su dežurne ustanove KBC Bežanijska kosa, Zvezdara, Tiršova, Institut za ortopediju Banjica, Očna klnika, rekla je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: