"Nikolić – kuvar na ratištu i mašinovođa stradanja"

Lider DS Dragan Šutanovac optužio je predsednika Srbije Tomislava Nikolića da "ratnohuškačkim izjavama podgreva dalje sukobe i uvodi Srbe na KiM u nove rizike".

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.01.2017.

12:15

Šutanovac kaže da Nikolić to čini umesto da smiruje strasti i kako je naveo, opomene premijera zbog "nakaradnog šinobusa".

"Tomislav Nikolić se kao vojvoda dokazao kao kuvar na ratištu tokom devedesetih, dok bi danas da šalje tuđu decu u još jedan unapred izgubljeni rat. Tamo gde se zbog njegove politike išlo sa tenkovima Srbi su se vraćali sa traktorima", naveo je Šutanovac u pisanoj izjavi.

Šutanovac je ocenio da je to razlog zbog kojeg Srbiji treba predsednik koji će biti kontrolor izvršne vlasti i vlade ali i "svetionik evropske budućnosti", kako građana tako i Srbije.

Predsednik Nikolić je u nedelju izjavio da je spreman da na Kosovo pošalje vojsku ako se dovedu u opasnost životi Srba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: