Grom oštetio crnogorski avion, letove preuzela Er Srbija

Montenegro erlajns (MA) je otkazao jutrošnje letove za Beograd jer je udar groma u Podgorici oštetio avion koji je trebao da preveze putnike.

Izvor: B92

Nedelja, 15.01.2017.

19:35

Grom oštetio crnogorski avion, letove preuzela Er Srbija
Foto: GettyImages

Putnici su prebačeni na letove Er Srbije, saopštio je MA.

Kako su istakli, tokom tehničkih provera je utvrđeno da je oštećenje od udara groma bilo daleko veće od prvih procena, prenosi Radiotelevizija Crne Gore.

"Putnici koji su jutros trebali da polete sa nama iz Podgorice za Beograd u 9:20 i iz Beograda za Podgoricu u 10:20, prebačeni su na letove našeg partnera Er Srbije u 13:45 iz Beograda i u 15:20 iz Podgorice, što se i do sada radilo i sa tom i sa svim ostalim kompanijama", navodi se u saopštenju MA.

Agencija za Civilno Vazduhoplovstvo je već kontrolisala rad tehničkih službi kompanije i preliminarni nalaz ne sadrži ni jednu primedbu, kao što nije ustanovljen ni jedan propust u realizaciji letova prethodna tri dana, tako da bezbednost putnika ni na koji način nije ugrožena, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: