Mašinovođa: Ponosan sam ali se ovom scenariju nisam nadao

Mašinovođa Jelenko Stevanović izjavio je da je ponosan što mu je ukazano poverenje da upravlja vozom koji je iz Beograda krenuo u Kosovsku Mitrovicu.

Izvor: B92

Subota, 14.01.2017.

20:55

Mašinovođa: Ponosan sam ali se ovom scenariju nisam nadao
Foto: Tanjug, arhiva

On je kazao da su mu teško pali navodi da je pri ulasku na Kosovo trebalo da bude uhapšen.

On je novinarima koji su iz Beograda vozom pošli za Kosovsku Mitrovicu rekao da je iz govora premijera Srbije Aleksandra Vučića saznao da je trebalo da bude uhapšen i da mu je to bilo "pomalo teško".

"Koja to država hapsi mašinovođu koji upravlja vozom, kapetana broda ili pilota koji ništa nije izazvao", rekao je Stevanović i dodao da se takvom scenariju nije nadao.

Voz koji je jutros krenuo ka Kosovskoj Mitrovici vraća se za Beograd, pošto je zaustavljen na stanici u Raškoj. Specijalne jedinice kosovske policije ROSU sa dugim cevima i opremom za razbijanje demonstracija, koje su raspoređene na železničkoj stanici u Donjem Jarinju, i dalje su na istom mestu. Neki od njih čak stoje na šinama.

Pročitajte još:

"Ratne igre Prištine - napad na voz, sukobi širih razmera"

Tači naredio zaustavljanje voza "po svaku cenu"

EU se oglasila povodom zahteva Prištine da se zaustavi voz

Mustafa o vozu: Nepotrebnu situaciju izazvala Srbija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: