"Bazfid" zaratio sa Trampom, prodaje kante za smeće FOTO

“Bazfid” je prodao više od 25.000 dolara vredne "raspadajuća hrpa smeća" robe i sve će to donirati Odboru za zaštitu novinara.

Izvor: B92

Petak, 13.01.2017.

08:05

Foto: Gettyimages

Firma je započela s rasprodajom nakon što je novoizabrani predsednik Donald Tramp, na konferenciji za novinare, nazvao njihovu web stranicu "raspadajućom hrpom smeća".

Tramp je bio besan zbog objavljivanja kontroverznog dokumenta na 35 stranica s nepotvrđenim optužbama, prenosi “Biznis insajder”.
screenshot
"Bazfid” je prodao više od sto kanti za smeće, ograničenog izdanja, koje je stavio na prodaju u svojoj online prodavnici. Takođe, prodali su i ogromnu količinu majica i nalepnica.

Robu je dizajnirao Ben Kaufman, “Bazfidov” šef marketinške grupe.

Kad je “Bazfid” objavio svoju rasprodaju, optuživali su ih da žele zaraditi na kontroverzama koje su postigli svojom upitnom reportažom.

Odbor za zaštitu novinara je neprofitna organizacija kojoj je namena promovisanje slobode medija po svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: