SDS: Tadić nije obećao podršku Jeremiću, niti nekom drugom

SDS saopštila je da predsednik te partije Boris Tadić nije obećao podršku kandidaturi nekadašnjeg ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića.

Izvor: B92

Petak, 13.01.2017.

10:41

SDS: Tadić nije obećao podršku Jeremiću, niti nekom drugom
Foto: Tanjug

Kako se navodi on nije obećao podršku ni drugim kandidatima za predsednika Srbije.

U saopštenju se navodi da se SDS zalagao za zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima i da će, ako "građanski blok" bude imao više kandidata, SDS odluku o nastupima na predstojećim izborima doneti na stranačkim organima.

"Ukoliko ne uspemo u tome i ako naš politički blok bude imao više kandidata, što bi bila velika greška i korist režimu Aleksandra Vučića, odluku o nastupu SDS-a na predstojećim predsedničkim i parlamentarnim izborima donećemo na organima stranke", navodi se u saopštenju.

Beogradska štampa piše danas da bi Jeremić u nedelju trebalo da najavi da će se kandidovati na izborima za predsednika Srbije.

Dnevni list Danas objavio je da će Jeremića podržati Boris Tadić, Sanda Rašković Ivić, moguće i Saša Radulović i Boško Obradović, kao i Miroslav Aleksić, Dušan Petrović, Dijana Vukomanović, Đorđe Vukadinović, Janko Veselinović, Veroljub Stevanović, Boško Ničić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: