Otkrivena velika tajna Trampa, hvalio se praznim papirima?

Hrpa papira koju je novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp predstavio kao centralni deo konferencije za štampu izgleda da je samo gomila praznih listova.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.01.2017.

20:47

Otkrivena velika tajna Trampa, hvalio se praznim papirima?
Foto: GettyImages

Kako piše "Independent", Tramp je na konferenciji tvrdio da je gomila papira pored koje je stajao, dokumentacija koja predstavlja dokaze da je u toku priprema da svoje poslovno carstvo preda u ruke svojih sinova.

To je novinarima tvrdio sam Tramp, ali i njegovi advokati, kao način na koji će novoizabrani predsednik izbeći sukob interesa kada stupi na dužnost.

I Tramp i advokatica Šeri Dilon pokazivali su na papire tokom konferencije tvrdeći da je to samo deo dokumenata koji Trampa udaljavaju od biznisa.

Ali, kako navodi „Independent“, novinarima nije bio dozvoljen uvid u dokumenta, a papiri koji su virili, navodno su bili prazni.

Dodaje se i da su papiri pogrešne veličine (nisu veličine koja se inače koristi za pravne dokumente) i da na njima ne postoje nikakve oznake stranica, fusnote...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: