KG: 14-godišnjak pljačkao, pretio nožem i satarom

Maloletnik iz Kragujevca (14) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio dva razbojništva, razbojništvo u pokušaju i krađu, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.01.2017.

15:08

Default images
Foto: Freeimages

Kako se navodi u saopštenju, postoje osnovi sumnje da je taj maloletnik krajem prošle i u ovoj godini u Kragujevcu, u prodavnici u naselju Vašarište i pekari u naselju Pivara, maskiran i uz pretnju nožem, od prodavačica oduzeo 40.000 dinara pazara.

Sumnja se i da je u naselju Grošnica, krajem decembra 2016, uz pretnju satarom, od radnice u prodavnici, maloletnik pokušao da oduzme novac, ali mu je ona pružila otpor, kao i da je u selu Baljkovac pre pet dana ukrao bicikl vrednosti 50.000 dinara, koji je policija pronašla i vratila vlasniku.

Dodaje se da je maloletnik iz Kragujevca, uz krivičnu prijavu, sproveden sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Kragujevcu, koji je osumnjičenom odredio pritvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: