"Naprednjaci misle da okićene ulice ne moraju da se čiste"

Funkcioner DS Balša Božović kritikovao je vlast u Beogradu zbog kolapsa u gradu izazvanog snegom navodeći da im je važno da ulice budu okićene, ne i prohodne.

Izvor: Beta

Sreda, 11.01.2017.

13:25

Foto: Tanjug

"Beograd je u potpunom kolapsu zbog osam centimetara snega", rekao je Božović i dodao da je u pitanju "nesposobnost, loše upravljanje i ništa više od toga".

Božović je naveo da ne sumnja da će kada se sneg otopi, "to biti još jedna pobeda režima i SNS-a u Beogradu".

"Sneg koji je najavljivan danima kao da je iznenadio gradske čelnike, pa su, razbijajući led oko beogradskih splavova, propustili da objasne građanima šta se zapravo dogodilo sa komunalnim preduzećima čija vozila više ne mogu ni da se primete na ulicama glavnog grada. Izgleda da je važno da su ulice samo okićene, pa onda ne moraju biti i prohodne? Znaju se valjda prioriteti", rekao je on, a saopštila DS.

On je rekao i da se u mehanizaciju tri godine nije ulagalo navodeći da je to "suficit" o kojem Srpska napredna stranka "bruji sve ovo vreme".

"Upozoravali smo da će takvom politikom Beograd biti doveden do propasti. Ne ulaže se u komunalna preduzeća i ne obnavlja se mehanizacija samo da bi se pokrivala rupa u budžetu i da bi se stvarao privid poboljšanja ekonomske situacije", rekao je on.

Na ulicama Beograda je tokom jutarnjeg špica vladao potpuni kolaps u saobraćaju zbog snega koji je tokom noći napadao, a nije očišćen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: