Špic, sneg, nevreme, udesi – haos na beogradskim ulicama

Tradicionalni popodnevni špic na beogradskim ulicama uz sneg na kolovozima i loše vreme doneo je velike gužve u saobraćaju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.01.2017.

16:18

Špic, sneg, nevreme, udesi – haos na beogradskim ulicama

Kako je javio reporter B92 s mesta zbivanja, sudar najmanje tri vozila dogodio se na obilaznici iz Zemuna ka Pupinovom mostu i tu se stvaraju kolone vozila.

Na auto-putu Beograd – Zagreb gužve su u oba smera, most Gazela je potpuno zakrčen, a vozila se usporeno kreću na sva tri mosta preko Save.

Pojačan saobraćaj je i u skoro svim većim novobeogradskim ulicama, na potezu od Tošinog bunara do Ulice Vladimira Popovića, kao i na većim saobraćajnicama u Zemunu.

U centru grada je usporen saobraćaj čak i u ulicama Cara Dušana, Dunavskoj, sve do Pančevačkog mosta, kojim se vozila takođe veoma sporo kreću.

Problemi su i u Takovskoj ulici, Bulevaru despota Stefana ka Karaburmi, na Zelenom vencu i u Ulici kneza Miloša u smeru ka Topčideru.

Gužve su i u Bulevaru oslobođenja i oko Autokomande, Južni bulevar je prohodan, ali je Ulica Maksima Gorkog zakrčena po celoj dužini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: