Spasioci posle višesatne akcije evakuisali trudnicu

Spasilačke ekipe su posle nekoliko časova borbe sa mećavom uspele da spasu trudnicu iz sela Sugubine u opštini Sjenica i prebace je u bolnicu, javlja RTS.

Izvor: RTS

Ponedeljak, 09.01.2017.

16:02

Spasioci posle višesatne akcije evakuisali trudnicu
Tanjug

Evakuisano je 120 osoba i 70 vozila, rekao je za RTS Boban Stevanović, zamenik načelnika Sektora za vanredne situacije.

U 11 opština u Srbiji je proglašena vanredna situacija - u Aleksincu, Blacu, Sjenici, Medveđi, Vladičinom Hanu, Novoj Varoši, Vlasotincu, Tutinu, Vranju, Crnoj Travi i Trgovištu, a ledeni dani u Srbiji se nastavljaju.

Sneg pada u čitavoj zemlji, a prestaće posle podne. Svi putni pravci su prohodni, kažu u AMSS, ali su sneg, smetovi i jak vetar već doneli nevolje mnogim delovima zemlje.

Saobraćaj se obavlja otežano, a kamionima sa prikolicom je zabranjen prilaz Kopaoniku i Goču. Zbog otežanog saobraćaja, vozačima se savetuje oprezna vožnja i obavezna zimska oprema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: