Stefanović: Institut pomoćne policije postoji od 2005.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je za Prvu TV da institut pomoćne policije postoji od 2005. godine.

Izvor: B92, Prva

Nedelja, 08.01.2017.

18:15

Stefanović: Institut pomoćne policije postoji od 2005.

“Ključno pitanje je prethodnim vlastima, zašto su uvodili institut pomoćne policije i čemu ona služi. Nijednog pomoćnog policajca nismo angažovali nikada niti je u planu da bude angažovanja. Postavlja se pitanje zašto se neko bavi lažima i izmišljotinama i zašto ovu temu prikazuje kao produkt ove vlade“, rekao je Stefanović.

On dodaje da oni koji postavljaju sada ovo pitanje to pitanje ne žele da postave svojim premijerima i predsednicima.

“Ova vlast nije angažovala nijednog pomoćnog policajca, ni sada, ni pre godinu, dve ili tri. Postavlja se pitanje zašto je ovo tema, očigledno da bi se kreirala negativna atmosfera u društvu i da bi se prikazalo kao atmosfera devedesetih, pošto oni i dalje žive u devedesetima. Kad nemaju obrazovanja i znanja, onda to rade, dok se Vučić i Vlada Srbije bore za nova radna mesta, za nove fabrike, oni se bave time kako da obezbede neku novu laž svakog dana“, zaključio je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: