Objavljene fotografije napadača sa Floride / FOTO

Objavljene su fotografije Estebana Ruiza Santjaga, muškarca koji je na aerodromu na Floridi u SAD ubio pet ljudi, a ranio nekoliko.

Izvor: B92

Subota, 07.01.2017.

10:54

Objavljene fotografije napadača sa Floride / FOTO
Foto: Tanjug

Takođe, objavljene su i fotografije na kojima se vidi kako Santjaga prebacuju u zatvor.

Njegov ujak je nešto ranije izjavio da je Santjago imao mentalne probleme koji su počeli kada se vratio iz Iraka 2010. godine.

Esteban Santjago (26) imao je američku vojnu legitimaciju, a u Iraku je proveo godinu dana kao član Nacionalne garde Portorika, a nakon toga živeo je sa bratom na Aljasci.

Obučen u majicu filmskog serijala "Ratovi zvezda" on je u petak otvorio vatru na aerodromu na Floridi i ubio pet osoba, a dok je pucao nije ništa govorio, rekli su svedoci za MSNBC.

Komersar okruga Brovard Čip La Marka naveo je na svom nalogu na Fejsbuku da je napadač stigao na let iz Kanade sa pištoljem u prtljagu.

"Preuzeo je svoju torbu i izvukao pištolj iz prtljaga i otišao u toalet da ga napuni", naveo je La Marka. Kada je izašao iz toaleta počeo je da puca na putnike koji su preuzimali prtljag, rekao je on.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: