U Nišu česnica od 50 kg, zlatnici nisu nađeni

Česnica od 50 kilograma polomljena je ispred Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene u Nišu, ali nisu nađena tri zlatnika koja su u njoj bila.

Izvor: B92

Petak, 06.01.2017.

20:08

U Nišu česnica od 50 kg, zlatnici nisu nađeni
Foto: Tanjug

Zvaničnici opštine Medijana, koja je peti put organizovala lomljenje česnice, uporno su pozivali građane da se jave ukoliko su našli zlatnik, međutim niko se nije javio.

Pretpostavlja se da će zlatnike naći kada stignu kući, jer je zbog snega i hladnoće većina građana otišla odmah po lomljenju česnice.

Osvećenju i nalaganju badnjaka i lomljenju česnice, uprkos snegu i temperaturi od minus deset stepeni, prisustvovalo je više stotina Nišlija.

Predsednik opštine Medijana Milan Krstić čestitao je građanima Božić i rekao da se u predstojećoj godini rukovode porukom patrijarha Pavla "Budimo ljudi".

Građanima su, uz česnicu, deljeni badnjaci i ikonice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: