Doček Nove godine: Bajaga u BG, Dugmići u Nišu FOTO

U Beogradu i svim većim gradovima, građani Srbije i turisti dočekali su Novu 2017. godinu na trgovima, u ugostiteljskim objektima i u svojim domovima.

Izvor: RTS

Subota, 31.12.2016.

21:54

Doček Nove godine: Bajaga u BG, Dugmići u Nišu FOTO
Foto: Tanjug

Najviše je gostiju iz regiona.

Na beogradskom Trgu Nikole Pašića nekoliko hiljada građana po temperaturi nešto ispod minusa došlo je da 2017. godinu dočeka uz Plavi orkestar i Bajagu i "Instruktore". Beograđane 1. januara očekuje i tradicionalna manifestacija "Ulica otvorenog srca".

Bajaga je na binu izašao oko 23.30 časova i nastup je počeo pesmom "Još te volim".

"Dobro veče Beograde i njegovi gosti. Veliko je zadovoljstvo sa vama da dočekamo Novu godinu. Hajde sada da razmrdamo kukove uz stari dobri rokenrol", rekao je Bajaga.

Doček je organizovan i na Novom Beogradu gde se takođe nekoliko hiljada ljudi zabavljalo uz Vlada Georgieva i "Prljavog inspektora Blažu i Kljunove", dok je u Zemunu organizovan nastup YU grupe

Građani i gosti Novog Sada u 2017. godinu ušli su uz nastup Zdravka Čolića a na glavnoj bini na Trgu slobode nastupa i "Big bend" čiji je specijalni gost Bojana Stamenov.

Na Trgu Kralja Milana u Nišu nastupilo je "Bijelo dugme".

U Kruševcu na glavnom gradskom trgu okupljene su zabavljali KUD "14. oktobar", "Riblja Čorba" i "ZAA".

Subotičani su dočekali 2017. godinu sa Gocom Tržan na centralnom gradskom trgu, dok je Lepa Brena pevala na Gradskom trgu u Čačku.

Doček Nove godine u Čačku izazvao je burnu reakciju javnosti, pa su građani tako napravili peticiju da se otkaže koncert Lepe Brene i da se novac donira u humanitarne svrhe.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: