Ničić: Pridružujemo se velikoj narodnoj koaliciji

Pokret za Krajinu se pridružuje velikoj narodnoj koaliciji formiranoj zbog predsedničkih izbora koji treba da se u Srbiji održe na proleće sledeće godine.

Izvor: Beta

Subota, 31.12.2016.

18:46

Ničić: Pridružujemo se velikoj narodnoj koaliciji

Odluka je doneta na sednici predsedništva pokreta.

"Predstoji nam period koji je veliki izazov za čitavu zemlju po pitanju opstanka i očuvanja demokratije i građanskih sloboda. Svako onaj ko ne shvata kuda vodi put potpunog apsolutizma i negiranja značaja itekako još krkih institucija demokratske države, te bahatosti koja se poput virusa širi među vlastodršcima, na svim nivoima, slep je i neodgovoran prema generacijama koje dolaze i budućnosti Srbije", rekao je Ničić.

Prošle nedelje u Beogradu započeo je postupak formiranja velike narodne koalicije za predsedničke izbore na sastanaku predstavnika političkih partija, pokreta, grupa građana, sindikalnih udruženja i drugih političkih subjekata, navedeno je u saopštenju.

Pristupanjem tog pokreta, na čijem čelu je Boško Ničić, koalicija broji ukupno 28 članica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: