Sunčano i hladno, temperatura oko nule

U Srbiji će ujutru biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, a u toku dana u većem delu pretežno sunčano i hladno, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Izvor: Beta

Petak, 30.12.2016.

01:00

Sunčano i hladno, temperatura oko nule
Foto: Thinkstock

Vetar će bit slab i umeren, u Timočkoj Krajini jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od -8 do -3, najviša od -1 do 3 stepena.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i hladno. Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se oko -5, najviša 1 stepen.

U Srbiji se do ponedeljka predviđa suvo, ujutro slab i umeren mraz i mestimično magla, u toku dana sunčano, od nedelje u većini mesta i malo toplije, a ponegde u Vojvodini i po kotlinama zadržavanje magle veći deo dana i dalje hladno.

U utorak se očekuje naoblačenje s kišom i snegom i hladnije. Od srede promenljivo oblačno i hladno, ponegde slab sneg.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za petak, 30. decembar 2016:

Očekivane biometeorološke prilike mogu usloviti pojavu tegoba kod ardiovaskularnih bolesnika, kao i osoba sa obolјenjima respiratornog i cerebrovaskularnog sistema.

Glavobolјa, bolovi u kostima i problemi sa snom su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: