Težak udes na auto-putu, poginuli migranti, vozač pobegao

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Niš-Beograd poginulo je troje migranata, među kojima i jedno dete. Vozač je pobegao s mesta nesreće.

Izvor: RTS

Četvrtak, 29.12.2016.

07:55

Default images
Ilustracija: Thinkstock

U putničkom vozilu koje je ih je ilegalno prevozilo bilo je 12 migranata, od toga petoro dece, javlja RTS.

Nesreća se dogodila jutros u 3.40 kod sela Draževac kada se prevrnuo automobil marke "pasat", aleksinačkih registarskih tablica, u kome su migranti krijumčareni. Automobil je udario u bankinu i prevrnuo se.

Direktor Urgentnog centra Miodrag Lazić rekao je za RTS da su neki od primljenih pacijenata životno ugoroženi, da imaju teške povrede ekstremiteta, glave i da su jednom pacijentu amputirane obe noge.

Od deset povređenih koji su primljeni u Urgentni centar, petoro dece je prebačeno na Dečju kliniku, a ostali su prebačeni na neurohirurgiju, kardiohirurgiju i ortopediju. Dvoje pacijenata zadržano je u Urgentom centru u Nišu.

U aleksinačkoj bolnici, nakon zbrinjavanja, otpušteno je dvoje povređenih u pratnji policije.

Vozač automobila je pobegao s mesta nesreće. Na mesto udesa stiglo je osam ekipa hitne pomoći iz Niša i Aleksinca i povređeni su prevezeni u Urgentni centar u Nišu.

Inače, migranti potiču iz Sirije, Avganistana i Iraka.

Zbog ove nesreće saobraćaj na auto-putu u smeru ka Beogradu je bio obustavljen oko sat i po.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: