PS: Skupština ima kupolu, ali nije cirkus

Skupština Srbije ima kupolu na vrhu, ali je to ne čini cirkusom, ocenio je Pokret socijalista, reagujući na izvođenje pesme "Pada vlada" u skupštinskom holu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 29.12.2016.

10:58

PS: Skupština ima kupolu, ali nije cirkus
Foto: Tanjug

"Najviši dom Srbije, čak ni poslanici koji se ponašaju kao cirkusanti, ne mogu napraviti cirkusom, ali sebe mogu da prikažu kao klovnove. Kada nemate politiku, možete samo da izvodite cirkuske tačke u parlamentu", navodi PS u saopštenju.

Pokret socijalista dodaje da zato predlaže Saši Raduloviću i "njegovom cirkuskom ansamblu 'Dosta je bilo'" da sledeći put otpevaju i "Dvorsku budalu ", a posebno "Kako je lepo biti glup".

Politika DJB, dodaju, "zaista liči na lošu cirkusku tačku."

Lider DJB Saša Radulović je u skupštinskom holu svirajući gitaru pevao zajedno sa poslanicima pokreta Bajaginu pesmu "Pada vlada", a nakon "nastupa" poželelo je građanima uspešnu i dobru 2017. godinu kao i pad vlade da bismo, kako je naveo, konačno dobili demokratsku vlast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: