Haradinaj se hvali, a mediji: Samo ambasador kod Trampa

Samo kosovski ambasador u SAD biće pozvan na inauguraciju novog američkog predsednika Donalda Trampa, javljaju prištinski mediji.

Izvor: B92

Sreda, 28.12.2016.

12:15

Haradinaj se hvali, a mediji: Samo ambasador kod Trampa
Getty Images

Kako piše "Zeri", Stejt Department je objasnio da nijedna strana delegacija, osim ambasadora ne može da prisustvuje predsedničkoj inauguraciji 20. januara 2017. godine.

Nekadašnji komandant OVK i šef Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj obznanio je u utorak da je dobio poziv za inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa, dok kosovski predsednik Hašim Tači, tvrdi da to nije istina, preneo je RTS.

Haradinajev portparol Muharem Nitaj rekao je medijima u Prištini da će njegov šef ići na Trampovu inauguraciju.

Tači je na svom sajtu, međutim, naveo da Haradinaja nisu pozvali Trampovi saradnici, već posebna kompanija koja se bavi kampanjom i odnosima sa političkim organizacijama.

Tači je, inače, u poslednje vreme na meti kritika u Prištini, jer je od preuzimanja te funkcije bio samo u jednoj međunarodnoj poseti - Malti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: