"Seks-ucenjivačicama" iz Novog Sada ukinut pritvor

Viši sud u Beogradu ukinuo je pritvor dvema Novosađankama Tijani Ćamil (25) i Ivani Kecman (28) koje se sumnjiče da su ucenjivale biznismena iz Kraljeva.

Izvor: Tanjug

Sreda, 28.12.2016.

16:27

Foto: Freeimages.com

One su od njega različite novčane iznose kako ne bi objavile video-snimak seksualnog odnosa.

One će biti puštene iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu da se u daljem toku postupka brane sa slobode. Istom odlukom sud je odbio predlog tužioca da se trećoj osumnjičenoj Jeleni Romanić, koja je takođe iz Novog Sada, odredi pritvor.

Portparolka suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je krivično vanraspravno veće suda, uvažavajući žalbu branioca Ivane Kecman, a u odnosu na Teodoru Ćamil po službenoj dužnosti, preinačilo rešenje sudije za prethodni postupak i ukinulo im pritvor.

Pritvor im je, kako je dodala, zamenjen merom zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima.

Isto veće je takođe odbilo kao neosnovanu žalbu Višeg javnog tužilaštva na rešenje sudije za prethodni postupak kojim je odbijen predlog da se prema Romanićevoj odredi pritvor.

One su nedavno uhapšene prilikom primopredaje 5.000 evra u jednom beogradskom restoranu, a mediji pišu da im je oštećeni pre toga već isplatio oko 30.000 evra. Sumnja se da su duže vreme od oštećenog zahtevale različite novčane iznose kako ne bi javno objavile ili predale njegovoj porodici sporni snimak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: