Mihajlović: Saša Radulović - trubadur parlamenta

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je da je Skupština Srbije u proteklih 26 godina parlamentarizma doživela svašta.

Izvor: B92

Sreda, 28.12.2016.

23:15

Mihajlović: Saša Radulović - trubadur parlamenta

Međutim, ona kaže da je parlament prvi put dobio trubadura - Sašu Radulovića, koji će, kako kaže, i ostati zapamćen kao običan trubadur.

"Skupština Srbije u proteklih 26 godina parlamentarizma doživela je svašta, od čupanja kablova, iznošenja Šešelja, polivanja vodom, gađanja cipelama, do fizičkih obračuna. Ali danas je parlament prvi put u svojoj istoriji dobio trubadura - Sašu Radulovića", navela je Mihajlović u saopštenju.

Prema njenim rečima, lider pokreta Dosta je bilo uspeo je da u istoriji Skupštine Srbije ostane zapamćen ne po smislenim i kritičkim poslaničkim raspravama, konstruktivnim amandmanima ili bilo čime što bi pomoglo barem onima koji su glasali za njega.

"Ne, ostaće zapamćen kao običan trubadur. Čestitam glasačima pokreta Dosta je bilo“što ih u parlamentu predstavlja niko drugi nego trubadur. Nadam se da je time ispunio sva njihova očekivanja", istakla je Mihajlović.

Šef poslaničke druge ĐB Saša Radulović zapevao je posle glasanja u Skupštini Srbije u holu parlamenta "pada vlada".

Radulović je u skupštinskom holu svirajući gitaru pevao zajedno sa poslanicima Dosta je bilo, a nakon "nastupa" poželelo je građanima uspešnu i dobru 2017. godinu kao i pad vlade da bismo, kako je naveo, konačno dobili demokratsku vlast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: