Oblačno, do osam stepeni

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa kišom, na višim planinama će padati sneg, saopštio je Republički Hidrometeorološki zavod Srbije.

Izvor: Beta

Utorak, 27.12.2016.

01:00

Oblačno, do osam stepeni
Foto: Tanjug

Tokom prepodneva se očekuje postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje, prvo u centralnim, a zatim i u južnim predelima. Kasnije popodne uslediće novo naoblačenje sa severa, u nižim predelima sa kišom u višim sa snegom.

Tokom noći ka sredi sneg se očekuje i u nižim predelima.

Jutarnja temperatura biće od nula do šest stepeni, najviša dnevna od tri do osam stepeni 3 do 8, u Timočkoj Krajini do 12 stepeni.

U Beogradu prepodne oblačno, tokom dana suvo uz delimično razvedravanje i sunčane periode, tokom noći je moguć sneg.

Jutarnja temperatura oko tri stepena, maksimalna dnevna oko šest stepeni.

U sredu i četvrtak biće hladnije i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim, severozapadnim vetrom, na istoku i na planinama sa udarima olujne jačine. Na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Zatim suvo, u petak i subotu hladno, u većini mesta ledeni dani, a od nedelje temperatura u postepenom porastu.

Biometeorološka prognoza za utorak 27. decembar 2016:

Biometeorološka situacija biće nepovoljna za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje asmatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima. Kod meteoropata je moguća pojava reumatskih bolova i neraspoloženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: