Istraga: Teodora Kaćanski verovatno ubijena greškom

Novosadska policija je blizu rasvetljavanja ubistva Teodore Kaćanski (30), koje se dogodilo 19. novembra ove godine u Novom Sadu, saznaju "Večernje novosti".

Izvor: Veèernje novosti

Sreda, 21.12.2016.

08:15

Default images
freeimages.com

Prikupljeni operativni podaci pokazuju da se nalogodavac zločina krije među supraničkom "ekipom" njenog dečka, a kako se sumnja, ona se greškom našla na nišanu plaćenog ubice samo zbog zatamnjenih stakala na džipu "rendž rover".

Ovo vozilo policija je detaljno pregledala, a forenzički tragovi pokazali su da je zločinac pucao u vrat žrtvi, verujući da ona nosi pancir. Napadač je bio uveren, međutim, da puca u Teodorinog dečka Nenada S., koji je bio prava meta.

Od prvog trenutka ranjavanje ove Novosađanke policija je istragu usmerila ka njenom dečku, jer su sva saznanja govorila da ona nije upletena u bilo kakave mutne radnje. Dodatnu sumnju unela je i činjenica, koju su obelodanili njeni prijatelji, da već nekoliko meseci Nenad S. nosi pancir.

U prvo vreme kolala je i verzija po kojoj je devojka napadnuta kao opomena njenom dečku Nenadu. On je slovio i kao neko ko je blizak takozvanom veterničkom klanu. Bio je i svedok na jednom od procesa Nenadu Opačiću još 2003. godine kada se klanu sudilo za otmicu Mladena Marića. Policija je, kako nezvanično saznajemo, detaljno saslušala momka ubijene Teodore, koji je bio prava meta zločinca. On je dosta toga ispričao, ali inspektori veruju da nije rekao sve što zna, jer strahuje za život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: