Minut pre smrti: Poslednja fotografija ambasadora i ubice

Ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj je događaj koji neće u skorijoj budućnosti biti zaboravljen, a za to su najzaslužniji mediji i foto-reporteri.

Izvor: B92

Utorak, 20.12.2016.

13:51

Minut pre smrti: Poslednja fotografija ambasadora i ubice
Tanjug

Uoči govora koji je trebalo da održi na otvaranju izložbe o Rusiji u centru Ankare, ambasadora Andreja Karlova je ubio Mevlut Mert Altintaš.

Nekoliko trenutaka pre toga, obojica su se našla u kadru fotografa, u gotovo filmskoj sceni u kojoj je žrtva u prvom planu, a dželat stoji u pozadini “mutan” i “kao da nešto sprema”.

Kamere su snimile i trenutak kada su smrtonosni meci pogodili pravo u srce ambasadora, a potom i divljanje ubice, koji je na sav glas urlao da je to osveta za ono što se dešava u Alepu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: