Stogodišnjak osuđen na 13 godina zatvora zbog pedofilije

Sud u Velikoj Britaniji osudio je muškarca starog 101 godinu na 13 godina zatvora zbog pedofilije.

Izvor: Beta/AFP

Ponedeljak, 19.12.2016.

14:22

Stogodišnjak osuđen na 13 godina zatvora zbog pedofilije
Foto: Thinkstock

Ralf Klark, penzionisani vozač kamiona, bio je na suđenju zbog silovanja troje maloletnika između 1974. i 1984. u svojoj kući, baštenskoj šupi i u vozilu.

Klarkov advokat je zatražio da se pri izricanju presude njegovom klijentu, koji će u martu imati 102 godine, uzmu u obzir pozne godine i činjenica da će mu izricanjem stroge kazne biti izrečena doživotna robija.

Međutim, s obzirom na štetu koju je osuđeni naneo žrtvama i na to da se ne kaje, sudija je insistirao na tome da kazna bude "dvocifrena".

Ravnodušan tokom suđenja, Ralf Klark je objasnio da je oko njegove garaže uvek bilo dece pošto im je popravljao bicikle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: