Nacionalni front: Krivi anarhosindikalisti i Marks 21

Nacionalni srpski front optužio je u saopštenju članove i simpatizere Anarhosindikalne inicijative i organizacije Marks 21 za incident na Filozofskom fakultetu.

Izvor: B92

Subota, 17.12.2016.

17:36

Nacionalni front: Krivi anarhosindikalisti i Marks 21

Kako navode, grupa od 20 mladića "koji su bili organizatori i učesnici blokade Filozofskog fakulteta, iako nisu njegovi studenti", pokušala je da spreči izlaganja učesnika tribine.

"Ovaj incident je pokazao da se nasilje anarhista-komunista, koji nemaju veze s Filozofskim fakultetom, više ne može tolerisati", stoji u saopštenju Nacionalnog fronta.

Osim toga, oni su optužili medije u Srbiji za "apsolutno sramno" i "potpuno neprofesionalno ponašanje" u vezi sa incidentom na predstavljanju knjige "Istorija Republike Srpske".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: