Ujutru magla i mraz, tokom dana razvedravanje

U Srbiji, posle oblačnog i hladnog jutra, očekuje delimično razvedravanje.

Izvor: Beta

Subota, 10.12.2016.

01:00

Ujutru magla i mraz, tokom dana razvedravanje
Foto: Gettyimages

U Timočkoj krajini i na jugozapadu se očekuje pretežno sunčano vreme, saopštio je Hidrometerološki zavod Srbije.

Zapadni i severozapadni vetar biće uglavnom slab, promenljivog smera, ali na istoku biće umeren do jak.

Najniža temperatura od minus šest na jugu Srbije, do šest u Timočkoj Krajini. Najviša temperatura od pet do 12, u Timočkoj Krajini oko 16 stepeni.

U Beogradu će sutra ujutro biti pretežno oblačno, a od podneva se očekuje razvedravanje.

Najniža temperatura biće oko dva, na periferiji oko minus jedan, a najviša dnevna oko osam stepeni. U nedelju ujutro mestimično slab mraz i magla, a potom pretežno sunčano i relativno toplo.

U ponedeljak će vreme biti malo hladnije, uz postepeno naoblačenje, u nižim predelima uz mestimičnu, slabu kišu, a u brdsko-planinskim uz slab sneg. Severozapadni vetar će se pojačati, a od večeri će na severu i istoku Srbije povremeno biti udara olujne jačine.

U utorak će vreme biti hladno, uz prestanak padavina i razvedravanje, a vetar će postepeno oslabiti.

Od srede ujutro slab i umeren mraz, dnevna temperatura malo ispod prosečnih vrednosti, uglavnom u intervalu od nule do četiri stepena.

Očekivane meteorološke prilike mogu relativno povoljno uticati na hronične bolesnike. Oprez se savetuje osobama sa kardiovaskularnim oboljenjima. Moguća je pojava glavobolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: