Državljani SRB i BiH uhapšeni zbog ubistva u Bečićima

Crnogorska policija uhapsila je dve osobe iz Srbije i BiH osumnjičene za umešanost u dvostruko ubistvo u sredu u Bečićima, saopštila je crnogorska policija.

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

20:30

Default images
Foto: Thinkstock

Policija je uhapsila V. Š. (34) iz Banjaluke i M. B. (36) iz Niša zbog sumnje da su pomgači u ubistvu Đorđa Borete i lekara Dragana Zečevića, u sredu tokom dana u kafeu u Bečićima.

"Sumnja se da su V. Š. i M. B. izvršiocu teškog ubistva unapred obećali pomoć i pružili mu pomoć u izvršenju krivičnog dela", precizirala je Uprava policije Crne Gore.

Policija je ranije navela da postoje indicije koje ukazuju na to da je ubistvo Đorđa Borete posledica sukoba kriminalnih grupacija iz Crne Gore i regiona, a zbog kriminalnih aktivnosti van crnogorske teritorije.

Crnogorski mediji su ranije precizirali da je ubistvo nastavak obračuna narko kartela.

Ubijeni Boreta je brat od strica Saše Borete koji u zatvoru u Podgorici izdržava tridesetogodišnju kaznu zatvora zbog ubistva policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića.

Nastradali lekar je bio gost kafea i sedeo je za susednim stolom za kojim je sedio ubijeni Đorđe Boreta.

Ubistvo se desilo oko 11 sati kada su napadači, prema navodima očevidaca, s motora pucali na goste lokala u kojima su sedeli ubijeni.

U pucnjavi je teško povrijeđen još jedan muškarac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: