Vučić na večeri u Cirihu kojoj je prisustvovao i Šreder

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder došao je kao gost iznenađenja na večeru koju su za srpskog premijera priredili organizatori simpozijuma "World minds"

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2016.

23:15

Vučić na večeri u Cirihu kojoj je prisustvovao i Šreder
Foto: Tanjug

Kako navodi list, premijer Vučić bio je prijatno iznenađen pojavom bivšeg nemačkog kancelara koga on u svojim govorima često pominje, zbog Šrederovih ekonomskih reformi koje su od Nemačke napravile evropsko ekonomsko čudo.

Vučić boravi u poseti Švajcarskoj, gde je sa predsednikom ove zemlje Johanom Šnajder Amanom otvorio u Bernu simpozijum "Wolrd Minds", zajednicu lidera u nauci, umetnosti i ekonomiji, saopštila je srpska vlada.

Vučić je na tom skupu govorio o ekonomskim uspesima Srbije, situaciji u regionu, migrantskoj krizi, izborima u SAD, referendumu u Italiji, promenama u Bugarskoj, ekonomskoj saradnji sa Kinom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, evropskom putu i predstojećim izborima u Srbiji, kao i dualnom obrazovanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: