MUP: Maloletni brat i sestra podneli lažne prijave

Policija je saslušala dvoje maloletnika iz beogradske prigradske opštine Lazarevac zbog sumnje da su lažno prijavili da su protivpravno lišeni slobode.

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2016.

16:49

MUP: Maloletni brat i sestra podneli lažne prijave
Foto: Tanjug, arhiva

Policija je utvrdila da su prijave bile lažne, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP)

Maloletna ženska osoba, u pratnji majke, podnela je krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog protivpravnog lišenja slobode, nanošenja lake telesne povrede i nedozvoljenih polnih radnji.

Dva dana kasnije, njen brat, takođe maloletnik, u pratnji majke, podneo je prijavu protiv nepoznate osobe zbog protivpravnog lišenje slobode, navodi se u saopštenju.

"Izvršenim proverama utvrđeno je da je su maloletnici lažno prijavljivali ova krivična dela", naveo je MUP.

Zbog sumnje da su počinili krivično delo lažno prijavljivanje, protiv maloletnika će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu za maloletnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: