MUP: Uhapšen osumnjičeni za pretnje porodici Vučić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u koordinaciji s Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, uhapsili su M.R. (28).

Izvor: Tanjug

Utorak, 06.12.2016.

18:03

MUP: Uhapšen osumnjičeni za pretnje porodici Vučić
Tanjug

On je osumnjičen da je na društvenoj mreži "Fejsbuk", u vidu komentara na sajtu jednih dnevnih novina, uputio pretnje članovima porodice predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, saopštio je MUP.

Prilikom pretresa, obavljenog po naredbi Višeg suda u Beogradu, policija je kod osumnjičenog pronašla mobilni telefon preko kojeg je M.R. pristupao društvenoj mreži "Fejsbuk", pod pseudonimom "Dete Partizana" i preko tog profila uputio pretnju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.

Premijer Vučić izjavio je ranije da je teško podneo uvrede koje je njegovoj maloletnoj ćerki izneo jedan korisnik Fejsbuka na stranici dnevnog lista Kurir.

Premijer je dodao i da ne može da zamisli strašnije uvrede od onih koje su upućene njegovoj ćerki.

"Da vam neko vređa mrtvu maloletnu ćerku, koja je pritom živa i zdrava i najbolji učenik, koja govori tri jezika... Ne znam kakav psihopata morate da budete da to radite", rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u holu Skupštine Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: