Mihajlovićeva Šešelju: Ja vam želim sve najbolje

Vicepremijerka i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović negira tvrdnje Vojislava Šešelja da je zloupotrebila službenu karticu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 06.12.2016.

21:22

Mihajlovićeva Šešelju: Ja vam želim sve najbolje

Ona mu je poručila da slobodno nastavi da je vređa, jer će iza nje uvek stajati radni rezultati.

Šešelj je, u skupštinskoj raspravi o budžetu za 2017. rekao da je bilo nekoliko "skandala" i, između ostalog, naveo da je Mihajlović sa službene kartice potrošila oko 1,5 miliona dinara, a da je refundirala oko 620.000 dinara.

Odgovarajući da ne postoje njeni dugovi, niti dugovi njene porodice, Mihajlović je istakla da za to postoje javno dostupni podaci, i dodala da joj ne smeta što je Šešelj naziva "stranim i američkim špijunom, kojeg treba uhapsiti, niti prostakluci koje joj govori".

"Slobodno. Ja vam želim sve najbolje. Iza mene će uvek ostajati radni rezultati", rekla je Mihajlović.

Ona je podsetila da je u 2015. izgrađeno 100 kilometara auto-puta i rehabilitovano 72 kilometara, dok je u 2016. 116,83 kilometra puta izgrađeno i rehabilitovano 197 kilometara.

"Ja sam deo ove vlade i ponosna sam na to da budem deo ove vlade. I uvek ću se truditi da dam svoj maksimum u rezultatima koji ostaju iza mene. Sve što radim, sve može da se proveri", poručila je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: