Doživotna robija za oca koji je sina zaboravio u kolima

Amerikanac koji je namerno ostavio svog malog sina u toplom automobilu osuđen je na doživotnu robiju zbog smrti dečaka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.12.2016.

22:20

Default images
Foto: Sxc

Džastin Ros Haris proglašen je krivim za smrt dvogodišnjeg dečaka. On je u junu 2014. njega ostavio u automobilu u jednom parku u Atalanti u Džordžiji.

Haris se na sudu branio rečima da je do nesreće došlo slučajno i da je zaboravio da odvede dečaka u vrtić, ali su dokazi na suđenju pokazali da je on u trenutku kada je dečak umirao slao nepristojne poruke maloletnicama.

Tužilac je naveo da je Haris unapred osmislio ubistvo zato što je želeo da napusti porodicu kako bi nastavio aferu sa drugom ženom.

Harisonov advokat sa druge strane navodi da je “otac voleo sina, i da je incident bio rezultat tragičnog zaboravljanja“.

Dečak Kuper umro je od posledica hipertermije jer je sedeo u automobilu oko sedam sati na temperaturi od oko 32 stepena.

Prijatelji i porodica svedočili su na suđenju, a među njima je bila i njegova bivša supruga Lena Tejlor koja se razvela nakon njegovog hapšenja.

I dok je rekla da je suprug njoj “uništio život“, kaže da je bio divan otac koji ne bi naudio njihovom sinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: