Ko će biti "Tajmova" ličnost godine:Putin, Tramp, Erdogan?

Ruski predsednik Vladimir Putin ušao je u uži krug “Tajmovog“ izbora za ličnost godine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.12.2016.

17:25

Ko će biti
Foto: Gettyimages

Pored njega, tu se nalaze i novoizabrani američki predsednik Donald Tramp, njegova rivalka na izborima Hilari Klinton, turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, indijski premijer Narendra Modi i bivši lider UKIP-a Najdžel Faraž.

Magazin “Tajm“ svake godine bira ličnost koja je obeležila taj period.

Kratka lista, koja je objavljena na zvaničnom sajtu magazina, uključuje 11 političara, naučnika, biznismena, javnih ličnosti i “zvezda“.

Kako prenosi agencija TASS, ruski predsednik je u medijski centar dospeo zahvaljujući ruskoj antiterorističkoj akciji u Siriji, kao i po navodima da su ruski hakeri hakovali servis američkih demokrata.

“Ličnost godine“ biće odabrana zahvaljujući glasovima čitaoca i mišljenju urednika magazina, a biće objavljeni 7. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: