Devet dana potrage za telom devojčice stradale u Tisi

Devet dana specijalne ekipe Žandarmerije traže telo Barbare Vitez, koja je pala sa mosta i udavila se u Tisi, pišu “Večernje novosti”.

Izvor: Veèernje novosti

Ponedeljak, 05.12.2016.

09:34

Devet dana potrage za telom devojčice stradale u Tisi

Vođa senćanskog spasilačkog tima "Tisa" Nandor Baranji sve vreme pretražuje svaki deo reke na kojoj je odrastao i čije je tajne spoznao.

“Veoma pažljivo smo pristupili ovom zadatku. I po jakoj kiši i snažnim vetrom ukrcavamo se u naš brodić i krećemo u potragu za lešom naše mlade sugrađanke. Bili su ovde i ronioci. Tu, pod mostom, na mestu gde je devojčica s visine od oko 10 metara pala, kao i i u, kraćem, nizvodnom pojasu, zaronjavali su i pomno pretraživali dno, gde je totalni mrak. Rečna struja, izvesno je, leš je odvukla prema ađanskim vodama”, navodi Baranji.

Zato su proširili pojas pretraživanja. Reka još ne da svoju poslednju žrtvu.

“Nadamo se da ćemo veoma brzo rešiti ovu enigmu, jer upravo ističe okvirni rok kada voda na površinu sama izbacuje leš. Zato apelujemo na alase, kao i sve one koji se iz bilo kojih razloga nađu na reci, da dodatno motre na vodotok, rečne budžake, ukotvljena plovila”, ističe je Baranji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: