Ujutru mraz, tokom dana pretežno sunčano

U Srbiji će ujutru biti slab do umeren mraz i mestimično magla, a tokom dana u većem delu zemlje pretežno sunčano, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.12.2016.

00:08

Ujutru mraz, tokom dana pretežno sunčano
Foto: Thinkstock

Duvaće slab do umeren vetar koji će posle podne u Banatu biti povremeno jak. Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus tri, a najviša dnevna od dva do osam stepeni.

U Beogradu će jutro biti hladno sa slabim mrazem i maglom, a tokom dana pretežno sunčano uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus pet do minus tri, a najviša dnevna oko šest stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će u jutarnjim satima biti slab mraz i ponegde magla, a u toku dana pretežno sunčano. Do petka temperatura će biti oko i malo ispod, a od subote iznad prosečnih vrednosti.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za ponedeljak, 5. decembar 2016:

Očekuje se poboljšanje biometeorološke situacije, a meteorpatske reakcije su moguće u blažoj formi. Izvesne tegobe mogu i dalje osećati osobe sa srčanim i cerebrovaskularnim oboljenjima, naročito tokom jutarnjih sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: