DJB: Radulović podneo tužbu protiv Vučića

Predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović podneo je Višem sudu u Beogradu tužbu protiv premijera Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.12.2016.

15:15

DJB: Radulović podneo tužbu protiv Vučića
Tanjug

On je podneo tužbu zbog, kako je saopštio taj pokret, "vređanja, iznošenja neistina, omalovažavanja i bahatog ponašanja, sa ciljem da se povredi ugled Radulovića i izazove mržnja građana Srbije prema lideru opozicije".

Kako piše u prijavi, Vučić bi na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede osnovnih ljudskih prava Radulovića trebalo da plati dva miliona dinara i da javno izvinjenje objavi u štampanom izdanju dnevnog lista "Politika", bez ikakvog komentara i bez odlaganja.

"Sudu se predlaže da tužbu Aleksandru Vučiću uruči na radnom mestu, na adresu Nemanjina 11" jer, kako se navodi, tuženi tamo, po sopstvenom priznanju, provodi većinu svog vremena, od pet ujutru do kasnih večernjih sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: