"Nije nesreća, moji prijatelji su ubijeni, pilot je kriv"

Fudbaler Šapekoensea koji se nije našao u avionu u kom su poginuli njegovi saigrači ocenio je da su oni ubijeni i da tragedija nije nesrećan slučaj.

Izvor: B92

Nedelja, 04.12.2016.

14:28

Tanjug

Moizes Santoš tvrdi da je pilot Migel Kiroga jedini krivac za smrt njegovih prijatelja i ukupo 71 osobe koja se našla u letelici na putu iz Brazila za Kolumbiju.

“Moji prijatelji su ubijeni, to nije bila nesreća. Ne možete da se nadate mnogo čemu od ljudi. Taj čovek koji je upravljao avionom, on je uništio mnoge porodice, uništio je ceo grad“, ocenio je uzrujani Santoš.

Prema njegovim rečima, mnogi ljudi u gradu Šapeku su zavisili od stradalih fudbalera.

“Šta će sada da rade njihove porodice? To je pitanje koje svi pitaju, šta će se dogoditi sa njima? Fudbalski klub će se ponovo podići, ali godine i godine će proći... Taj što je upravljao avionom nas je uništio“, rekao je Santoš.

Sa druge strane, porodica stradalog pilota tvrdi da je on heroj i da je uradio sve što je mogao da spasi putnike.

U posebnoj vesti pročitajte koje su bile njegove poslednje reči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: