Velimir Ilić: Nova Srbija nije interesna grupa

Svi oni koji su interesna grupa koja se pojavi kad osete vlast - nestaće, kaže predsednik Nove Srbije Velimir Ilić na sednici Glavnog odbora stranke u Čačku.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 04.12.2016.

14:15

Velimir Ilić: Nova Srbija nije interesna grupa
Tanjug

On je poručio da članovi te stranke nisu preletači.

Ilić je u uvodnom izlaganju istakao da i pored marginalizacije sa kojom se u zadnje vreme njegova stranka suočava, ona ipak i dalje ozbiljno postoji na političkoj sceni Srbije.

"Svoj uspeh i pored raznih spekulacija ne duguje prethodnim koalicionim partnerima, već samo i isključivo svom radu", istakao je lider NS.

Ilić navodi da NS nije od onih političkih subjekata koji se prilagođavaju aktuelnim političkim strujama, već su svoji na svome.

On je poručio i obećao članstvu da će biti jaki, samo ako svi zajedno budu gradili kuću koja se zove Nova Srbija.

"Mi smo stranka koja ima glavne odbore širom Srbije, neko nas možda ne vidi ili ne žele da nas vide, ali mi postojimo", zaključio je Ilić.

Na sednici Glavnog odbora, izabran je novi Izvršni odbor NS, a predsednik tog tela je Zoran Adžić, saopštila je ta stranka.

Novi Generalni sekretar stranke je Srđan Spasojević, dok je za predsednika Političkog saveta izabran dugogodišnji predsednik Izvršnog odbora stranke i narodni poslanik Miroslav Markićević, a za predsednika Ekonomskog saveta imenovan je Milutin Jeličić.

Glavni odbor Nove Srbije doneo je zaključke o političkim prioritetima delovanja stranke u narednom periodu, a namera te stranke je da otvori svoja vrata svima koji podržavaju njen program i da pruži priliku mladim ljudima da se afirmišu kroz stranačku politiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: