Od ponedeljka novi telefonski broj centrale MUP-a

MUP saopštilo je da će građani od ponedeljka, 5. decembra, moći da kontaktiraju centralu MUP-a preko novog telefonskog broja 011-274-0000.

Izvor: Beta

Subota, 03.12.2016.

17:23

Od ponedeljka novi telefonski broj centrale MUP-a
Foto: Tanjug

Kako se navodi, građanima će po pozivanju tog broja, umesto dosadašnjih operatera, posredstvom automata nove telefonske centrale biti omogućeno da biranjem jedne od ponuđenih opcija direktno uspostave vezu sa najčešće traženom organizacionom jedinicom MUP-a.

"Postojaće i opcija koja omogućava razgovor sa operaterima, koji će biti angažovani radnim danima od 7 do 20 časova, a subotom od 7 do 14 časova", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će građani koji pozovu dosadašnji broj centrale MUP-a 011-306-2000, tokom prvih šest meseci od uvođenja novog sistema, dobijati obaveštenje o promeni broja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: