Najavljeno partnerstvo Antena Grupe i Trajv globala

Medijska korporacija Antena grupa sklapa partnerstvo s kompanijom Trajv global, čiji je osnivač renomirana i priznata medijska preduzetnica Arijana Hafington.

Izvor: B92

Petak, 02.12.2016.

10:41

Najavljeno partnerstvo Antena Grupe i Trajv globala
Teodor Kirijaku

Trajv global predstavlja platformu za pružanje usluga u oblasti pobošljanja zdravlja i produktivnosti zaposlenih i pojedinaca. Arijana Hafington je nekadašnja urednica i suosnivač jedne od najvećih digitalnih kompanija na svetu - Hafington post.

Arijana je nedavno napustila mesto urednika čuvenog sajta koji je osnovala pre 11 godina kako bi se posvetila novom poslovnom poduhvatu – kompaniji Trajv global, koja će pružati usluge drugim firmama za poboljšanje dobrobiti svojih zaposlenih. Partnerstvo sa Antena grupom će upravo biti stub međunarodnog razvojnog plana Trajv globala koji će pomoći da se uspostavi novi revolucionarni poduhvat u Grčkoj, Rumuniji, bivšim jugoslovenskim republikama, Slovačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Češkoj, Turskoj, Rusiji i na Kipru. Antena grupa uspešno posluje u centralnoj i istočnoj Evropi već više od 25 godina, pa će iskoristiti svoju lokalnu ekspertizu i mrežu kako bi Trav global proširila domete svog poslovanja na ovim tržištima.

Teodor Kirijaku, izvršni direktor Antena grupe, izjavio je: "Trajv global će imati veliki uticaj na to kako radimo i živimo, i mi smo veoma uzbuđeni što ćemo sarađivati sa Arijanom i njenim timom i pomoći im u ostvarenju njihovih globalnih ciljeva. Postavili smo Amplifier jedinicu upravo iz razloga da bismo radili sa inovativnim kompanijama baš kao što je Trajv global. Ova jedinica ima značajne rezultate u postavljanju i podizanju profitabilnih, digitalnih preduzeća, i ono za šta kompanijama obično treba pet godina da postignu na ovim tržištima, mi im možemo pomoći da dostignu za godinu dana."
Arijana Hafington
Arijana Hafington, osnivač Trajv globala, prokomentarisala je: "Želimo da od prvog dana nastanka ove kompanije poslujemo na globalnom nivou, zbog čega je bilo jako važno da izaberemo prave internacionalne partnere. Antena grupa je ostvarila impresivnu reputaciju u razvoju digitalnog poslovanja, kao što je Vajs ovde u regionu, uz pomoć njene Amplifier jedinice, i mi ćemo se sa oduševljenjem osloniti na iskustvo i resurse Teodora i njegovog tima kako bismo na najbolji način predstavili našu ponudu na novim tržištima."

Ova saradnja se oslanja na izuzetno uspešno partnerstvo Antena grupe i Vajs medija, koja je doprinela tome da Vajs ostvari značajan domet u odnosu na niz medijskih platformi u regionu. Ovaj uspeh je naročito postignut kod mlađe populacije, a platforma Vajs je ostvarila domet od 29% u Grčkoj, 42% u Srbiji, i 50% u Rumuniji, za publiku starosti od 18 do 44 godine. Partnerstvo je prošireno i na produkciju sadržaja, došlo je do ogromnog rasta jedinstvenih korisnika, a početkom ove godine najavljena je velika ekspanzija i na nova tržišta. Antena Ggupa nastavila je svoj rast I investicije na svetskom nivou ulaganjem u holivudsku produkcijsku kuću “Imagine Entertaiment”

O platformi Trajv global

Thrive Global, čiji je osnivač i lider Arijana Hafington, jeste zdravstvena i wellness platforma za korporativno i pojedinačno blagostanje i produktivnost nastala sa ciljem da napravi promene u načinu na koji živimo i radimo. Trajv global pruža kompanijama i pojedincima širom sveta naučno potkrepljena rešenja,za smanjenje stresa, kako bi poboljšali sopstvenu dobrobit i produktivnost. Sedište je u Njujorku. Za više informacija, posetite www.thriveglobal.com

Trajv global je osnovan sa ciljem da pokrene revoluciju u načinu na koji živimo i radimo, nudeći kompanijama i pojedincima naučno potkrepljena rešenja, za smanjenje stresa, kako bi poboljšali sopstvenu dobrobit i produktivnost. Prvi stub kompanije Trajv global je partnerstvo sa kompanijama širom sveta, kojima isporučuje njima prilagođene radionice, obuke i tehnologiju, a sve zarad stvaranja uspešne korporativne kulture. Drugi stub je njegova medijska platforma, koja služi kao globalni centar za vođenje konverzacija o blagostanju i performansama, sa naglaskom na akcije i promene. Na kraju, njegova prodajna platforma nudi veliki izbor najbolje tehnologije i proizvoda - uključujući i nove proizvode - za blagostanje i performanse. Trajv global planira da za svaki region u kome posluje ponudi specifična rešenja, koja su ukorenjena kako u nauci tako i u filozofiji drevne mudrosti lokalne kulture.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: