DS: Šutanovac postao član predsedništva PES

Predsednik DS Dragan Šutanovac je u Pragu postao član predsedništva Partije evropskih socijalista, na sastanku koji prethodi godišnjem kongresu PES.

Izvor: B92

Petak, 02.12.2016.

15:15

DS: Šutanovac postao član predsedništva PES
Foto: Tanjug

U saopštenju DS je navela da je Šutanovac upoznao druge članove predsedništva PES-a sa situacijom u Srbiji, a "posebno sa političkim nasiljem koje se sprovodi u Srbiji u svetlu predstojećih izbora".

Dodaje se da je predsedništvo Partije evropskih socijalista dalo punu podršku DS-u u borbi za demokratiju, vladavinu prava i evropske vrednosti u Srbiji.

Kongresu Partije evropskih socijalista prisustvuju lideri i predsednici socijaldemokratskih stranaka širom Evrope, veliki broj evropskih poslanika, a tokom dana biće održan niz bilateralnih sastanaka, piše u saopštenju.

U delegaciji DS-a na kongres Partije evropskih socijalista, pored Šutanovca učestvuje i potpredsednica DS-a Tamara Tripić i internacionalna sekretarka Aleksandra Jerkov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: