Irinej primio Rističevića u Patrijaršiji, povod "nepoznat"

Patrijarh Irinej primio je u sredu u Patrijaršiji SPC u Beogradu poslanika SNS Marijana Rističevića, prenosi “Blic“.

Izvor: Blic

Četvrtak, 01.12.2016.

13:52

Irinej primio Rističevića u Patrijaršiji, povod
foto: SPC

Šta je bio povod njihovom susretu i kako je došlo do njega, nije poznato, ali je ovaj sastanak kratko pomenut i na sajtu SPC.

Na njemu samo stoji da je patrijarh primio Rističevića i da je reč o zvaničnoj poseti.

Marijan Rističević bio je poslednjih nedelja veoma "aktivan" u Skupštini Srbije, a ono što je obeležilo skupštinska zasednja bilo je njegovo sramno ponašanje i stavovi prema prikupljanju novca za lečenje teško obolele devojčice, čiji je otac poslanik DS.

Rističević, koji je osim što je narodni poslanik on je i član UO RFZO, akciju roditelja i građana za spašavanje života jednoipogodišnje Sofije opisao je kao "prikupljanje novca za kampanju DS".

Dok je uveliko trajala borba za život devojčice Sofije, koja je do tada imala čak devet operacija, i dok su očajni roitelji pokušavali da prikupe sredstva za njeno lečenje u specijalizovanoj klinici u Parizu, Rističević je, umesto da joj se i lično priključi, sramotno ispolitizovao celu akciju.

On je na svom tviter profilu napisao da su roditelji devojčice "sami odbili RFZO da bi pravili kampanju DS-u" i čak izneo podatak koliko je RFZO potrošio za njeno lečenje do tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: