RS: Uleteo u porodilište i nožem ranio vanbračnu partnerku

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske muškarac (31) je uleteo u porodilište i nožem povredio porodilju (32), sa kojom je u vanbračnoj zajednici.

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2016.

12:29

Default images
freeimages.com

Kako prenose lokalni mediji, napad se dogodio oko 18.20 časova i nasilnik je porodilju posekao nožem po desnoj ruci. Nakon toga je pobegao, ali su ga oko 19 časova pronašli i uhapsili policijski službenici PS Lauš.

Nakon hapšenja, nasilnik je pretresen i kod njega je pronađen nož za koji se veruje da je korišćen u napadu.

Nož je oduzet i biće upućen na veštačenje, a 31-godišnjak je sproveden u policijsku stanicu na dalju kriminalističku obradu.

O celom slučaju obavešteno je Okružno javno tužilaštvu u Banjaluci koje je celi slučaj okvalifikovalo kao krivično delo nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici, jer je napadač sa žrtvom živeo u vanbračnoj zajednici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: