Dragačevo: Požar u mlekari, izgoreli krov i kancelarije

U mlekari "Valeta" u dragačevskom selu Vučkovica u ponedeljak je izbio požar, koji je ugašen nakon četiri sata.

Izvor: B92

Utorak, 29.11.2016.

08:02

Dragačevo: Požar u mlekari, izgoreli krov i kancelarije
Tanjug

Na objektu je izgoreo krov i deo kancelarijskog prostora.

Vatrogasno spasilačkoj jedinici u Guči, javljeno je jutros u 07:15 da gori krov u firmi "Valeta".

Na lice mesta upućena su dva vozila iz Guče sa četiri vatrogasca spasioca, kao i još dva vozila sa još četiri vatrogasca spasioca i jednim starešinom iz Čačka.

"Nakon nešto više od četiri sata intervencije požar je ugašen. Izgorela je jedna trećina krova i deo kancelarijskog prostora, dok je preostali deo krova i proizvodni deo objekta spašen", rekao je za Glas zapadne Srbije načelnik sektora za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiša Broćić.

On je dodao da će uzrok požara i pričinjena šteta biti utvrđeni nakon uviđaja koji će izvršiti pripadnici policijske uprave iz Čačka i odeljenja za vanredne situacije takođe iz Čačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: