Mihajlovićeva ne zna šta će biti sa Zukorlićevim objektom

Ministarka Zorana Mihajlović ne može da odgovori na pitanje da li će objekat u Novom Pazaru, koji gradi Islamska zajednica u Srbiji ostati, ili će biti srušen.

Izvor: Tanjug

Utorak, 29.11.2016.

09:02

Mihajlovićeva ne zna šta će biti sa Zukorlićevim objektom

''Ustavom i zakonom je određeno da se opština Novi Pazar ili bilo koja druga opština bavi onim što je nelegalna gradnja. Budući da se podigla, pre svega, medijska priča oko tog objekta koji se gradi navodno na nelegalan način Ministarstvo je zainteresovano da svaki problem reši'', rekla je Mihajlović na RTS.

Ona je istakla da je Ministarstvo zatražilo dokumentaciju i da će izaći sa tom informacijom kada budu dobili dokumenatciju.

''Da li je to jedan nelegalni objekat ili dva u Novom Pazaru, ili u nekom drugom gradu niko ne može da uvlači državu i vladu u političke razmirice lokalnog karaktera'', rekla je Mihajlović dodajući da država nije za nelegalnu gradnju te da je premijer jasno rekao da svaki zakon mora da se poštuje.

Navodeći da će se poštovati i ovaj zakon, ona je istakla da će se videti u čemu je problem.

''Moramo staviti ljude za sto i na taj način rešiti problem'', rekla je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: